Fragtpriser

Find de billigste fragtpriser

Nu nærmer julen sig, hvor der skal deles gaver ud. Rigtig mange danskere bestiller langt de fleste gaver online på forskellige webshops i Danmark og Udlandet. Når man bestiller fra en webshop, som betaler man en fragtpris som webshoppen har fastsat.
Men der er også mange mennesker som benytter dba.dk og forskellige køb/salg-grupper på facebook – og netop her kan det være svært at finde ud af hvad det koster at få sendt en vare med posten. Dette er én af grundene til at mange folk kun handler på lokale grupper, hvor de selv kan hente varen.
Men det behøver slet ikke være så svært at finde den rigtige og billigste fragtpris. Så i stedet for at besøge de forskellige pakke-distributører og fragtmand, kan man nøjes med at besøge én enkelt hjemmeside – https://mrfinans.dk/fragtpriser/

Få 4 tilbud på transportopgaver:

Som noget nyt har de indgået et samarbejde, så hvis du skal have flyttet større ting – hvis du f.eks har købt en seng på dba.dk – så kan du udfylde en formular med oplysninger om hvad der skal flyttes, hvorfra og hvortil osv. Derefter vil du modtage op til 4 forskellige tilbud fra forskellige fragtmænd – selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende.
Konceptet er præcis lige så smart og enkelt, som man kender det fra f.eks autobutler, hvor du også kan modtage 3 uforpligtende tilbud, bare på reparation af din bil. Dette koncept har været en stor succes, og det forventer man også at det bliver med fragtpriserne – men det må tiden vise.