Mobilabonnement

Sådan finder du det billigste mobilabonnement

Skal du have et billigt mobilabonnement, så kan du her læse om, hvor du skal tage hen, for at finde de bedste tilbud og de bedste pakker i forhold til prisen. Det kan betyde meget, hvilken type du er, i forhold til hvor meget du bruger telefonen og til hvad. Der er stor forskel på en der bruger telefonen hele tiden og til streaming, og en der blot bruger den til at holde sig opdateret på nyheder og ellers kontakt med omverdenen, når det er nødvendigt. Det kan nemlig løbe op og blive mange penge, hvis dit mobilabonnement har en stor datapakke, og du kun bruger en lille del af den.

Sådan sparer du

Find ud af, hvilken type du er. Det betyder du skal gå ind og se hvor meget du bruger, og hvis ikke der er en grund, skal du have den datapakke der passer bedst uden at du kan gå over, da dette er endnu dyrere. Når du så har bestemt en passende datapakke, skal du på jagt. Nogle enkelte personer snakker også mere end gennemsnittet, og det betyder der også skal tages højde for, hvor mange timers tale der er inkluderet. Mange selvskaber tilbyder dog ikke små ændringer i datapakkerne, så det kan være en ide at se sig om efter et tilpasset tilbud.

Hvis du bare søger det billigste mobilabonnement er Oister et godt bud på en vinder. Her får du nemlig eksempelvis 8 gb og 8 timers tale for kun 90 kroner i måneden. Det er en væsentlig billigere løsning en den pakke som de fleste har, og 8 gb og 8 timers tale er rigeligt til de fleste. Man skal selvfølgelig også vide at Oister ikke tilbyder noget ekstra i sine pakker, og ting som udenlandstelefoni kan være dyrt, hvis ikke man ser godt efter. Har du ikke brug for så meget data eller taletid kan du overveje CBB mobil’s mobilabonnement med 2 GB og 2 timers tale til kun 70 kroner i måneden. Det er bestemt et af de billigste mobilabonnementer der er at finde.

Læs mere om mobilabonnementer her.