Lav sunde pandekager

Fejlagtigt er der mange der tror, at hvis noget skal være sundt så kan det umuligt smage godt. Det er dog slet ikke tilfældet. For selvom noget er meget sundt kan det sagtens smage rigtig godt. For eksempel kan man lave mange gode retter uden kød, som smager fantastisk. Det har altid noget med vane at gøre for folk er meget ofte vant til at spise kød til hvert måltid. Ved for eksempel at lave nogle lækre og smagfulde pandekager kan man gøre det til en vane, at spise andre ting end kød. Klik her hvis du vil få mere inspiration til de bedste pandekager.

Pandekager med spinat smager ekstra dejligt

Der er mange forskellige måder som man kan lave pandekager på en helt ny og speciel måde. Når man hører om pandekager tænker man meget ofte på de helt klassiske. Man tænker på dem, der består af mel, æg, mælk og sukker. De steges i smør eller olie og spises som en dessert. Der vil altid være syltetøj eller sukker på. Det er en dejlig dessert, som for mange bringer minderne frem. Det kan være, at det er noget man har spist til fødselsdage eller lignende. Der er dog også andre måder, hvorpå man kan lave lækre pandekager. Mange vælger at lave pandekager, som man kan spise som mad.

En af de ingredienser, som mange med stor succes hælder i pandekager er broccoli og spinat. Det gør både de dejlige pandekager sunde og ekstra smagfulde. Det er en god måde at få nogle sunde grøntsager på da det automatisk gør, at man får nogle vitaminer og mineraler indenbords. Det gør dem oplagte at give til børn, som er kræsne. For hvis blot man pakker noget sundt ind i noget, som børn forbinder med noget mindre sundt, så ryger det hurtigere ned. Så siger man, at der er tale om pandekager så vil de uden tvivl nyde dem endnu mere. Det kan være en god ide at blende ingredienserne til dine pandekager. For hvis du hælder broccoli i pandekagerne vil det med stor sandsynlighed ende med nogle store klumper. Det passer ikke så godt til de pandekager, som ellers bør være ekstra tynde og fine. Derfor er det en bedre ide hvis man blender det da konsistensen i så fald vil være langt bedre.