Sådan fungere et SMS lån

Hvis du står og mangler penge lige nu og her, det kan være til en ny støvsuger, tv eller bare til at klare dig til næste udbetaling. Så kan SMS lån være din løsning. SMS lån har tidligere haft et dårligt ry, da mange har svært ved at tro, hvor let det egentlig er. Det man gør er at man ansøger via SMS, hvorefter man blot taster oplysninger fra NEMID ind. På den måde er man registreret og klar til at låne sine første penge. Der er nemt og helt processen kan give dig pengene indenfor en time. Det kan være nødvendigt, hvis der er kommet uforudsete udgifter, som du bliver nød til at tage dig af.

Hvad koster et SMS lån?

Der er stor forskel på lånene, og specielt prisen af et SMS-lån varierer meget. Dog kan man være heldig at finde udbydere, der faktisk giver dig det første lån næsten kvit og frit. Det skyldes den store konkurrence på markedet, og dette har også været med til at tvinge prisen for dig som kunde ned. Det har i sidste ende betydet, at hvis man skifter lidt rundt kan man få et næsten gratis SMS-lån.

Hvor går du hen?

Faktisk tilbyder mange små banker og kreditinstitutter at du kan tage et SMS-lån hos dem. Det kræver dog, at man indtaster lidt mere information end ellers. Det er selvfølgelig op til dig, hvor meget du ønsker at dele ud af informationen før du låner, men hvis du vil være mere sikker, kan det være en ide. Oftest vil der ikke være andet end et spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til, da man flere steder skal oplyse, hvor vidt man tager sit SMS lån, så man kan betale af på et andet lån. Her skal man måske overveje at finde et andet alternativ, da det kan være dyrt med SMS-låns renter, der generelt er høje. Det afhænger selvfølgelig af beløb, og hvor lang tid man ønsker at låne, men et kviklån har ofte ikke så lang tid til at blive betalt.